пʼятницю, 27 липня 2018 р.

Набір в ДК ROSA TALENT.

Вітаю!
Життя - дивна річь... Все, що відбувається, не даремно. Люди зустрічаються для того, щоб чогось навчити нас, події трапляються для того, щоб ми ставали сильнішими, розумнішими, спритнішими, інколи добрішими :)
Більше року назад я тільки розмірковувала про власний блог, а про те, що є дизайнерські команди навіть і не чула. Не чула і не мала уявлення до тих пір, поки, випадково, не натрапила на запрошення від блога ROSA TALENT приєднатися до ДК. А далі був рік натхненної праці. Завдяки цієї події особисто я отримала дуже багато. Перш за все, я отримала впевненність в тому, що ще одна грань творчості мені підвласна. Я отримала власний блог і наповнення для нього. Але головне: я отримала змогу працювати з неймовірно творчими людьми та використовувати високоякісні вітчизняні художні матеріали.


Я декупажниця :) І я бачу скільки творчої роботи доведеться виконати :) Адже нові декупажні заготовкки від ROSA TALENT - це просто супер! Незадекорованими вони вже виглядають бомбезно. Але ж є ще матеріали для декорування від того ж виробника, які дозволять ці заготовки представити у новому вигляді :)
А поки, для уявлення того, що я можу, останні мої роботи.

Тарілка, що декорована у стилі  Kintsugi

"Ельфійська дощечка".
Кольоровий пісок, прозорий об'ємний гель, глітери, флок, маленькі декоративні елементи допомогли створити дещо містичну атмосферу ельфійського краю :)


Шкатулка  "А la steampunk"

Тарілка у мексиканському стилі. "А la Talavera". 
 Суха патіна "Вата для позолоти" створюється ефект мерехтіння санячного проміння.

Шкатулка-книжка "В гармонії з собою"




Ще одна шкатулка-книжка "The show must go on"




 Вінтажний короб для спецій
Дякую, що завітали до мого блога.
Наразі поспішаю подати заявку та завмираю в очикуанні :)




2 коментарі: