четвер, 10 жовтня 2019 р.

"Про дружбу"

Привіт!
Цікава річ, спогади. Буває - самі приходять, а можна й викликати. Можуть бути гарні-приємні, або навпаки - болісні та хвилюючі.
У моїй пам'яті є шухлядка, в якій зберігаються добрі, приємні, інколи навіжжені та нестримно регочущі спогади. То є спогади про моїх (тобто наших, нашої родини) друзів. Їх не багато (друзів, а не спогадів), так як і має бути: справжні друзі рахуються не десятками-сотнями, а одиницями.
Справжніх друзів радісно бачити та приємно згадувати. Про них не забуваєш, навіть, коли не дзвониш, навіть, коли на їх день народження. Вони в твоєму серці назавжди.
Особливо ті, кого знаєш понад 20 років. З ким пережив все: щастя та біль, сподівання та розчарування, нестримні веселощі та чвари.
Та! Чого тільки не біло!
 Але якщо попри все ми ще спілкуємося - це означає, що дружба живе :)

 В мене, як і в багатьох з вас, спогади залишилися не тільки в шухлядках пам'яті, але й в фотоальбомах. І сьогодні я витягла одну з світлин з альбома, щоб створити панно про дружбу, якій майже чверть століття.


За основу взяла полотно на підрамнику, що було вже прогрунтоване. Структурною пастою через трафарет зробила об'ємні акценти. Далі за допомогою акрилових фарб-спреїв створила кольорове тло. Білою фарбою через трафарет нанесла малюнок троянд. Методом трансферного переносу додала чорно-білі написи.
Далі разташувала світлину на паперовій підложці та невеличкому полотні, задекорувала чіпбордами та квіточками. Додала набризк.

Робота була зроблена для завдання блогу Аrt-piaskownica
MIXED MEDIA - mgiełki, tusze, splash

Долучайтеся!

Цінуйте друзів, цінуйте ті хвилини (години, роки) щастя, що вони нам дарують.
Щасти!






Немає коментарів:

Дописати коментар