понеділок, 27 лютого 2017 р.

"Живий" майстер-клас "Вінтажний подарунковий пакет"

Привіт!
Поспішаю поділитися з вами дуже приємною для мене новиною.
Випала мені нагода провести "живий" майстер-клас з декупажу. 
Група талановитих дівчат, побачивши пост  "Майстер-клас "Вінтажний подарунковий пакет" , виявила бажання власноруч декорувати для себе цю цікаву заготовку.
Дата призначена, матеріали підібрані на сайті ROSA, разом зі мною на низькому старті 😉 майстриня Юля, яка є моєю давньою подружкою та напарницею у проведенні майстер-класів.
Година "Х" настала, усі зібралися та почалася натхненна робота, якій не завадили ні складні погодні умови 😱, ні тимчасова відсутність світла😱.
Забігаючи наперед скажу, що дівчата, дійсно,  дуже талановиті! Кожна по своєму бачить результат та спроможна майже без підказок декорувати власноруч любу заготовку.



Не буду розписувати детально весь процес, зверну лише вашу увагу на те, як ведуть себе деякі матеріали від ТМ ROSA

 Почну з заготовки. Вона зроблена з МДФ, яке не деформується при намоканні та при покритті фарбами, клеєм, лаком тощо. Має гладку поверхню, на яку рівномірно наносяться грунт та акрилові фарби.

Художні акрилові фарби серії ROSA Studio щільно та рівномірно вкривають заготовку, висихають доволі швидко (а це дуже важливо, коли обмежений в часі, як на майстер-класі) та не деформуються, якщо підсушувати їх феном.
 Декоративні акрилові фарби з серії ROSA START більш прозорі, вони краще підходять для створення лессировок та художнього фону. Але й такі дивні горошки ними також можна намалювати 😉 
Два вищеназваних виду фарб чудово застосовуються  у "набризку", який не тільки придає вінтажності роботі, але й може замаскувати невеличкі недоліки 😉
  Родзинкою майже всіх робіт став трансфер. На майстер-класі він вийшов геть у всіх, незважаючи на те, що вони використовували його вперше! Дуже легкий у використанні, швидковисихаючий, він надав шарму кожній роботі. І, я сподіваюся, полюбився учасницям майстер-класу.
 

 А зараз пропоную вам насолодитися переглядом таких різних, але напричуд прекрасних 😍 вінтажних подарункових пакетів







Чекаю вас на нових зустрічах з декупажем.











Немає коментарів:

Дописати коментар